Deurstickers voor wooncomplex ouderen

Voor een verzorgingshuis in het noorden van het land hebben wij een complete afdeling mogen voorzien van fraaie en opvallende deurstickers. De standaard rode deuren werden daarmee veranderd in prachtige voordeuren met een nostalgisch voorkomen.

Raambestickering tandartsenpraktijk Teylingen

Voor een tandartsenpraktijk in Voorhout mochten wij een raambestickering aanbrengen in de kleuren van de huisstijl van de praktijk. Door het aanbrengen van deze raamstickers vraagt de praktijk niet alleen aandacht voor haar vestiging, maar wordt tevens voorkomen dat voorbijgangers ongewenst naar binnen kijken. Matglasfolie biedt bovendien een mooie lichtinval, wat een positieve sfeer heeft op de binnenruimte. Een uitstekende oplossing voor een bedrijfspand met een volledige glazen pui die direct aan de straatkant ligt.
Van een klant in de buurt van Schiphol kregen wij de uitdagende opdracht om een aantal dierenverblijven om te toveren in oorden met tropische sferen. We hebben dit leuke project met beide handen aangepakt en het verblijf van de flamingo’s en tropische schildpadden veranderd in een waar paradijs.
Corona vloerstickers bestellen, een goed idee! Wilt u corona vloerstickers bestellen voor uw bedrijf, winkel of andere organisatie? Een goed idee. Het corona virus lijkt redelijk onder controle in Nederland en dat heeft tot gevolg dat veel mensen er weer lekker op uitgaan. Winkelen, naar de bibliotheek, bezoekjes aan musea, het is heerlijk dat het
Voor het Marriott Hotel Amsterdam Airport mochten wij naadloos fotobehang aanbrengen in de reeds bestaande fitnessruimte. Met deze complete interieur restyling leverden wij een moderne ruimte die inspirerend is voor iedere sportieve hotelgast. In samenspraak met het hotel maakten wij een ontwerpvoorstel. Daarin kregen de muren een stoere betonlook
  Voor een Albert Heijn filiaal in Zoetermeer hebben wij de ramen van een nabij gelegen leegstaand Gall & Gall pand mogen voorzien van tijdelijke raambestickering. De lege ramen van het pand hebben wij sfeervol aangekleed met een pakkende reclame boodschap. Omdat de gevel is voorzien van een aantrekkelijke fotoprint heeft het gehele pand w
 Raambestickering voor TakeAway / Thuisbezorgd Het alom bekende TakeAway - in Nederland vooral bekend als Thuisbezorgd - heeft een aantal filialen in de grote steden van België en Nederland. Wij mochten deze filialen in onder andere Brussel, Gent, Leuven, Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Den Haag een herkenbaar uiterlijk
Van een klant uit Amsterdam kregen wij dit keer een heel bijzondere aanvraag. Wij mochten een complete lift bestickeren. Niet alleen aan de binnenzijde, maar tevens moesten op iedere verdieping de buitendeuren van de lift worden voorzien van een mooie print. De wensen van de klant waren heel specifiek zoals u ziet. We hebben er dan ook veel pl
Bij Kenter Jeugdzorg in Haarlem mochten wij de ramen van alle spreekkamers en vergaderruimten voorzien van een bijzonder ontwerp in zandstraalfolie. Het ontwerp van dit interieur werd dit keer niet door onze eigen studio verzorgd. Architectenbureau Studio ID+ uit Utrecht heeft het design gemaakt en ons de opdracht gegeven dit project uit te voeren. Het uiterlijk van de ramen is niet alleen mooi maar ook rustgevend geworden en dat past exact bij de dienstverlening van Jeugdzorg Kenter.
Het bekende Foodcourt aan de A28 bij Amersfoort herbergt grote namen van bekende fastfood ketens op één centrale plek. Om de aandacht te trekken van chauffeurs op de A28 en omwonenden is op het bijbehorende terrein een reclamezuil neergezet van maar liefst dertig meter hoog. Wij mochten op de voet van deze zuil het logo van het bekende Foodcourt Amersfoort aanbrengen. Wij kozen voor duidelijke letters van roestvrijstaal die vanaf de A28 duidelijk te zien zijn. De letters zijn geproduceerd in eigen huis en vakkundig geplaatst door onze eigen professionals. Een passende oplossing met een duidelijk doel!
Als professioneel bedrijf in interieur prints, raamfolies en reclame belettering maken veel bedrijven en instanties graag gebruik van ons ruime aanbod in raamfolie, deurstickers, muurstickers, sjablonen en andere interieur prints. We hebben reeds het interieur van vele ziekenhuizen, kantoren, fabrieken, musea, verzorgingshuizen en winkelpanden verzorgd. Sinds deze maand mogen we ook de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein tot onze klanten rekenen.
  Een basisschool moet er gezellig uitzien, dat weet iedereen. Een vrolijke school nodigt kinderen uit om graag naar school te gaan en zorgt er bovendien voor dat kinderen zich prettig voelen als ze op school aanwezig zijn. Basisschool SmdB De Ark in Oud-Vossemeer weet als geen ander dat een opgewekt uiterlijk van een school belangrijk is. Wij zijn dan ook uitgenodigd om deze leuke basisschool een leuke en kleurrijke opfrisbeurt te geven voor het nieuwe schooljaar. In ons ontwerp hebben wij voor meer dan alleen gezelligheid gekozen. Zo hebben we tevens enkele functionele folies aangebracht die er voor zorgen dat de kinderen beter kunnen leren. Een leuke totaaloplossing waar leraren, leerlingen en ouders dolenthousiast over zijn.
  Met een interieur styling project aan de binnen- maar ook de buitenzijde van uw bedrijfspand kunt u veel bereiken. Uw huisstijl terug laten komen in uw inrichting met Interieur graphics of interieur reclame is bijvoorbeeld een goede manier om op een subtiele manier reclame te maken voor uw bedrijf. Een huisstijl kan op een geweldige manier worden geïntegreerd zonder dat het storend is. Door interieur graphics te laten ontwerpen voor uw vloeren, wanden, ramen deuren en zelfs plafonds versterkt u de uitstraling van uw bedrijf. Handig als u bezoekers krijgt, maar ook fijn voor uw medewerkers, want een goede sfeer zorgt tenslotte altijd voor een fijne werkplek.
  Voor dit project mochten wij de neutrale gele voordeuren van 200 woningen in een verzorgingshuis voorzien van unieke deurstickers met verschillende designs. Op deze manier kreeg iedere woning een eigen herkenbare voordeur met een authentiek uiterlijk.
Een creatieve oplossing voor kalen muren in vergaderzalen. Dat was de vraag van onze klant uit Den Haag. Decopartners heeft de oplossing. Met schitterende fotoprints op strak gespannen doeken worden de saaie wanden ineens een visuele beleving!
Oude badkamer, klein budget, iets aparts of toch liever een interieur op maat? Decopartners heeft ditmaal weer een leuke particuliere opdracht mogen uitvoeren; een volledige badkamer wrap!
De IJsmeester uit Vianen heeft ons gevraagd zijn nieuwe ijssalon te voorzien van een opvallende en smaakvol tintje. Decopartners ging direct aan de slag en heeft er een herkenbare look aan gegeven.
Sociale Verhuurders Haaglanden (SVH) heeft ons gevraagd het interieur van het kantoor in Zoetermeer te verfraaien met fotowanden en raamfolie. Het verzoek was de uitstraling van de wanden rustig te houden en deze op een subtiele manier te voorzien van een passend design. De kleursamenstelling van het nieuwe design diende overeen te komen met de gebruikte kleuren in het huidige interieur.
Een saai kantoor een nieuwe uitstraling geven? Dat kan! In opdracht van HappyNurse heeft DecoPartners het witte interieur van verpleegkundige opleidingscentrum HappyCampus te Utrecht aangekleed met diverse deur-, raam- en wandbestickeringen. Uiteraard is aan de interieur signing is ook gedacht.
Voor het steunpunt van de provincie Noord-Holland heeft DecoPartners i.o.v. Bouwbedrijf Nobel ditmaal de wanden en de beglazing mogen voorzien van een toepasselijk patroon. Gedrukt en gesneden uit speciale muurfolie en etched glass raamfolie heeft het interieur zo een opvallende finishing touch gekregen.
Voor het bekende cosmetica merk Kiko Milano hebben wij de bovenste ramen van hun winkelpand in het centrum van Utrecht mogen voorzien van een opvallende bestickering.
Voor Breinstein uit Rotterdam hebben wij een aantal ramen mogen voorzien van melkglasfolie, of ook wel privacyfolie genoemd. Het mooie van deze matglasfolie is dat het zich goed laat bedrukken met bijvoorbeeld schitterende foto's waardoor het kantoor niet alleen meer privacy, maar ook meer sfeer krijgt.